Over Andante Hotel

Op de hoogste duin van Scheveningen, precies tussen de pier en de haven en vlakbij het strand, vind je Andante Hotel. Dé perfecte uitvalsbasis om Scheveningen en de Hollandse kust te ontdekken. Het Andante Hotel ligt namelijk ook aan een van de bekende ANWB-fietsroutes en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. Of huur een fiets en ontdek wat de omgeving u nog meer te bieden heeft en sluit de dag af in een van de gezellige restaurants op de boulevard van Scheveningen of natuurlijk in onze eigen sfeervolle hotelbar.

Prachtig hoofdgebouw en authentieke villa

Andante Hotel bestaat uit twee gebouwen: het hoofdgebouw met de compacte en mooi ingerichte Andante kamers voor een korter verblijf en de authentieke villa met ruime hotelkamers die ideaal zijn voor een langer verblijf. In het hoofdgebouw vind je de receptie, de lobby, het restaurant en onze bar. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over Scheveningen, het strand en de Noordzee. De villa is in neorenaissance stijl gebouwd in 1886 en is een echt rijksmonument. Dit houdt in dat de authentieke, maar steile trap ook behouden is en er helaas geen lift beschikbaar is. Ben je moeilijk ter been? Vraag dan om een kamer op de begane grond zodat je ook gebruik kunt maken van de ruime kamers van de villa!

Gratis wifi en heerlijk ontbijt

Zowel in het hoofdgebouw als de villa kun je gebruik maken van de gratis wifi. Daarnaast bieden we een heerlijk ontbijt met verse koffie, jus d’orange, croissants en verder broodjes voor € 16.50. Wanneer je direct boekt krijg je € 5,- korting! Van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur en op zondag van 08.00 tot 12.00 uur staat ons heerlijke ontbijt voor je klaar. Om drukte te voorkomen overleggen we bij de check-in graag met je op welk tijdstip je wilt ontbijten. Wil je liever op de kamer ontbijten? Dat regelen we voor je!

Openbaar vervoer en fietsroutes

Huur een fiets bij Andante Hotel en ontdek de omgeving door een van de ANWB-fietsroutes te volgen. Of stap in de bus of tram en ontdek wat Scheveningen, Den Haag of andere steden te bieden hebben. Je kunt bij ons een dagkaart kopen voor het openbaar vervoer en we geven je graag een handige kaart mee met alle bus- en tramlijnen naar de belangrijkste toeristische trekpleisters. De halte (Halte Badhuiskade) voor tramlijn 1 en buslijn 22 ligt om de hoek!

Strandlakens

Het Andante Hotel bevindt zich direct bij het strand van Scheveningen en dat betekent natuurlijk zonnen op een mooie dag! Heb je geen strandlaken bij je? Geen probleem, deze huur je bij ons voor € 5 voor de gehele dag, met € 5 borg.


Bekijk onze kamers


Praktische informatie

Receptie

Onze receptie en lobby zijn 24/7 geopend. Je kunt hier dus altijd terecht voor meer informatie over het hotel of als je vragen hebt over wat er nog meer te doen is in Scheveningen.

Inchecken

We verwachten je tussen 15.00 uur ’s middags en 23.00 uur ’s avonds. Ben je eerder of juist later? Geef dit een dag van tevoren bij ons aan, dan houden we daar rekening mee.

Ontbijt

Van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 11.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot 12.00 uur staat ons heerlijke ontbijt voor je klaar. Verse koffie, jus d’orange. croissants en broodjes: alles om de dag in uw eigen ritme te beginnen. Liever op de kamer ontbijten? Neem even contact op met de receptie.

Uitchecken

Je kunt uitchecken tot 12.00 uur 's middags. Zo heb je genoeg tijd om in je eigen ritme op te staan, lekker te ontbijten en je spullen in te pakken. Wil je voor 7.00 uur 's ochtends uitchecken, of juist later dan het middaguur uitchecken? Overleg dit dan de dag van tevoren met de receptie.

Sleutel

De kamersleutel kun je gewoon afgeven bij de receptie. Handig, want je wilt de sleutel natuurlijk niet kwijtraken op het strand of wanneer je eropuit gaat. Neem je toch de kamersleutel mee, bewaar deze dan goed. En vergeet ‘m niet in te leveren bij het uitchecken.

Schone hotelkamers

Wij houden van schone kamers. Jij ook? Daarom zorgen we ervoor dat er iedere dag wordt schoongemaakt. Wil je schone handdoeken of een schoon strandlaken? Leg deze dan op de vloer in de badkamer.

Contact

Andante Hotel
Seinpostduin 22-24
Scheveningen
info@andantehotel.nl
+31 70 262 93 33
Volg ons op Facebook

RECEPTIE

Receptie 24/7 open
Check in 15:00 uur
Check out 12:00 uur

Servicepunt
Wij zijn aangesloten bij het ANWB fietsservicepunt. fietspunt

Contactformulier

ALGEMENE voorwaarden

KVK-nr: 59631619
BTW-nr: NL8535.79.490.B01
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Kenmerk

Parkeren

In Scheveningen geldt betaald parkeren van maandag tot en met zondag;
- Seinpostduin € 17,50 per dag (dagvergunning bij het hotel verkrijgbaar)
- Parkeergarages € 19,20 per dag
- Gratis parkeren in de haven van Scheveningen. Dit is op 15 - 20 minuten loopafstand van het hotel.
- Parkline, Yellowbrick.

bereken route